Registreer uw gegevens

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

Maak een account aan om uw Ascensia bloedglucosemeter te registreren. Wanneer u uw account heeft aangemaakt dan kunt u een meter aan uw profiel toevoegen en/of alle informatie bijwerken die u eerder aan ons heeft verstrekt.

Om u bij ons te registreren, vragen wij u informatie over uzelf aan ons te verstrekken. Dit is nodig om uw registratie te voltooien. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie.

Door verder te gaan en hieronder te klikken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Voor personen jonger dan 16 jaar geldt dat zij toestemming van een ouder of voogd nodig hebben om een account aan te maken. Ben je jonger dan 16 jaar, vraag dan jouw ouder of voogd om namens jou te registreren.

Geboortedatum

Indien u zich wilt registeren hebben wij informatie over u nodig. Wij verzoeken u dan ook de onderstaande velden in te vullen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de privacy policy.

Indien u doorgaat en hieronder klikt, stemt u in met het verwerken van uw persoonlijke gegevens.

Klik op een van onderstaande opties of klik op annuleren:

Ascensia, CONTOUR, Second-Chance zijn handelsmerken van Ascensia Diabetes Care Holdings AG.

Apple en het Apple-logo zijn in de Verenigde Staten en andere landen gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. App Store is een service van Apple Inc. Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van betrokken merk hierin onder licentie. Google Play is een handelsmerk van Google Inc