Begin vandaag nog met uw Ascensia Diabetes Ondersteuningstraject!

Of u nu onlangs de diagnose diabetes type 2 heeft gekregen of al jaren met de aandoening leeft, we weten dat dit gepaard gaat met dagelijkse uitdagingen.

Het belangrijkste om te onthouden is dat u niet de enige bent - we zijn hier om u te helpen uw toestand onder controle te krijgen. Daarom introduceren we met trots het Ascensia Diabetes Ondersteuningstraject – een programma dat is ontworpen om u de informatie te geven die u nodig hebt om een gelukkiger en gezonder leven te leiden!

De komende weken ontvangt u een reeks nieuwsbrieven met belangrijke informatie, tips en hulpmiddelen over verschillende aspecten van diabetes. We hopen dat deze begeleiding u in staat zal stellen enkele van uw dagelijkse uitdagingen te overwinnen en de controle over uw zorg te nemen.

Als een wereldleider op het gebied van diabetesmanagement zetten we ons volledig in om u te ondersteunen tijdens uw diabetestraject - registreer u nu en #jointhejourney!

Ascensia, CONTOUR, Second-Chance zijn handelsmerken van Ascensia Diabetes Care Holdings AG.

Apple en het Apple-logo zijn in de Verenigde Staten en andere landen gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. App Store is een service van Apple Inc. Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van betrokken merk hierin onder licentie. Google Play is een handelsmerk van Google Inc