Hoog tijd om over te stappen.

Is uw bloedglucosecontrolesysteem nog bij de tijd?

Want misschien is dit wel het juiste moment om te kiezen voor een eenvoudiger en nauwkeuriger bloedglucosecontrolesysteem: de CONTOUR®NEXT.

Alles draait in het vervolg om eenvoud en nauwkeurigheid

De onlangs gewijzigde EN ISO 15197:2015 stelt hogere normen voor bloedglucosecontrolesystemen. Kwaliteit wordt niet meer alleen bepaald door de nauwkeurigheid van de meting maar ook, en dat is voor het eerst, door de bruikbaarheid van de bloedglucosemeter1.

Dit is goed nieuws voor mensen met diabetes, want deze nieuwe kwaliteitsnormen kunnen hun in hun dagelijkse leven een hogere mate van therapeutische veiligheid bieden.

Het probleem: maar liefst 20% van de controlesystemen in Europa voldoet mogelijk niet aan de nieuwe nauwkeurigheidsnormen.2 Bovendien kan uw apparaat gewoon verouderd zijn, en niet de functies hebben die een modern bloedglucosecontrolesysteem wel heeft.

Controleer hier of uw bloedglucosecontrolesysteem nog bij de tijd is:

Voldoet het aan de nieuwe nauwkeurigheidsvereisten?
Is het eenvoudig en intuïtief te bedienen?
Heeft het een intelligente tweedekansfunctie om teststrips mee te besparen?
Biedt de fabrikant u goede service en ondersteuning?


Hebt u een of meer vragen met Nee beantwoord?

Dan is het hoog tijd om over te stappen op een van onze CONTOUR®NEXT-bloedglucosecontrolesystemen.

De CONTOUR®NEXT-generatie gaat nog verder

Alle CONTOUR®NEXT-bloedglucosecontrolesystemen voldoen aan de nieuwe kwaliteitsnormen: ze zijn gebruiksvriendelijk en ze zijn nog nauwkeuriger dan minimaal vereist.3,4 Bovendien ondersteunen alle CONTOUR®NEXT-systemen de intelligente Second-Chance®-functie waarmee u testscripts kunt besparen.

Met een CONTOUR®NEXT-bloedglucosecontrolesysteem haalt u een persoonlijke diabetesmanager in huis.

Onze bloedglucosecontrolesystemen zijn net zo individueel als de mensen die ze gebruiken. Ze helpen u uw diabetes beter te begrijpen en er beter mee om te gaan. Kies het apparaat dat het best bij uw persoonlijke behoeften past en bestel hem hier direct – gratis.*

Onze Ascensia Diabetes Service zal u graag helpen om een apparaat te kiezen:

CONTOUR®NEXT ONE
De sterkste punten

 

  • Onmiddellijk feedback van de smartLIGHT-functie als de bloedglucosewaarden te laag zijn
  • Verlichte teststripingang en display, zodat u de resultaten ook in het donker goed ziet
  • Naadloze verbinding met de CONTOUR®DIABETES-app voor nog meer functies (zoals dagoverzichten, herinneringen en waarschuwingen)

 

CONTOUR®XT
Onze klassieker

  • Gebruiksklaar
  • Grote display met makkelijk afleesbare getallen
  • De stevige behuizing ligt prettig in de hand
  1. BS EN ISO 15197:2015-12. In vitro diagnostic test systems. Requirements for blood glucose monitoring systems for self-testing in managing diabetes mellitus; Beuth Verlag, Berlin; December 2015.
  2. Data on file, market data for Europe (CH, DE, ES, FR, GR, IR, I, NOR, PL, POR, UK), based on IMS data (MAT Sept. 2016).
  3. Christiansen M et al. Accuracy and user performance evaluation of a new blood glucose monitoring system in development for use with CONTOUR®NEXT lest strips. Poster presented at the 15th annual meeting of the Diabetes Technology Society (DTS); 3-6 February, 2016; Milan, ltaly.
  4. Waldenmaier D. et al. Performance evaluation of five blood glucose monitoring systems in the Hands of lntended Lay-users Following ISO 15197:2013. Poster 117-LB presented at ADA 77th Scientific Sessions San Diego, CA, USA, June 9-13, 2017.

Ascensia, CONTOUR, Second-Chance zijn handelsmerken van Ascensia Diabetes Care Holdings AG.

Apple en het Apple-logo zijn in de Verenigde Staten en andere landen gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. App Store is een service van Apple Inc. Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van betrokken merk hierin onder licentie. Google Play is een handelsmerk van Google Inc